Şehit Kadri Garhan Ortaokulu

Vizyon: Her yönüyle güzel insanlar yetiştirmek.

Misyon: Bir köy okulu olarak öğrencilerimizi hayata hazırlamak, onları gelişen ve değişen çağa ayak uyduran insanlar olarak yetiştirmek için kısıtlı imkanlarla var gücümüzle çalışıyoruz. Biliyoruz ki köylerimizde eğitim seviyesi yükseldikçe ülke olarak daha da gelişeceğiz. okullar sadece kendi sınırları içindeki bireyleri değil bulunduğu coğrafyayı da değiştirir ve geliştirir bizde bu düşünce ile özveri içinde çalışan bir kurumuz.

Başarılar:

Saatler: 08:20 14:30
Isınma: kaloriferli
Yabancı Dil: ingilizce
Servis Bilgisi: Öğretmen ulaşımı Minübüs(servis) ile sağlanmaktadır.
Sportif Etkinlikler: çevremizde bulunan diğer taşıma merkezleriyle ortak sportif yarışmalar düzenlenmektedir.
Bilimsel Etkinlikler: Her yıl Bilim Fuarı yapılır
Proje Çalışmaları: 2017-2018 eğitim öğretim yılında 4006 TÜBİTAK bilim fuarı yapıldı. 2018/2019 da yapılacaktır.
Diğer Hususlar: Okulumuz 2016 yılında eğitim öğretime başlamış, merkeze 15 km uzaklıkta, ulaşım sıkıntısı olmayan, hem ilkokul hem de ortaokul öğrencilerinin bir arada olduğu beyaz bayrak alan bir kurumdur.

WEB - https://sehitkadrigarhanortaokulu.meb.k12.tr

Adres - Dağbaşı Mah. Eski Han Sok. NO68/A Siverek

Öğretim Şekli :normal öğretim

Yerleşim Yeri - dağbaşı mah. eski han sok. no:68/a siverek şanlıurfa

Adres - Dağbaşı Mah. Eski Han Sok. NO68/A Siverek

Ulaşım okulumuz Siverek-Çermik yolu üzerinde yer almaktadır.Özel öğretmen servisimiz vardır.Ayrıca Çermik-Siverek dolmuşları ile ulaşım sağlanabilir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık il merkezine 100km, ilçe merkezine 15 km şanlıurfa hava alanına 60 km uzaklıktadır